Spaanse trucker verkracht op zijn reizen naar Nederland eigen dochter (12)

Spaanse trucker verkracht op zijn reizen naar Nederland eigen dochter (12)

Geplaatst op 26 juli 2022, om 12:12 uur

BUITENLAND – Een 43-jarge man is veroordeeld tot 14,5 jaar cel voor nadat hij zijn dochter meerdere keren seksueel misbruikt heeft in zijn vrachtwagen, melden Spaanse media.

In het artikel is te lezen dat het misbruik begon toen de man de verantwoordelijkheid kreeg voor de zorg van het meisje, omdat de moeder van het kind tijdelijk naar Ecuador was vertrokken. De man moest voor zijn werk als vrachtwagenchauffeur internationale ritten rijden waarbij hij het, toen nog 12-jarige, meisje mee nam. De reizen gingen voornamelijk naar Nederland en duurden zo’n twee weken per keer. Tijdens de reis verkrachtte de man zijn dochter meerdere keren. Ook thuis vergreep de man zich aan zijn dochter. Spaanse media melden dat het meisje deed alsof ze sliep, ‘uit angst voor de reactie van haar vader als ze zich verzette’.

Ruim een jaar na de eerste verkrachting, werd het meisje ’s nachts wakker en zag ze haar vader in haar kamer. Uit angst voor een nieuwe verkrachting, ging ze naar buiten en zocht ze haar moeder, die weer in het land was. Die deed diezelfde dag nog aangifte tegen de man.

De man is kort daarna gearresteerd en moet 14,5 jaar de gevangenisstraf in, daarnaast moet hij een schadevergoeding betalen van 60.000 euro.

 

facebook