Grote zoekactie in het water naar vermiste vrouw uit Nijmegen

Grote zoekactie in het water naar vermiste vrouw uit Nijmegen

Geplaatst op 26 juli 2022, om 12:33 uur

KATWIJK– Hulpdiensten zijn maandagavond in het Brabantse Katwijk massaal op zoek gegaan naar een vermiste vrouw uit Nijmegen.

De politie kreeg maandagavond een melding binnen over de vermiste vrouw uit Nijmegen, nadat de auto van de vrouw was aangetroffen bij de Kraaijenbergse Plassen zette de politie meteen een zoekactie op. Er werd onder meer gezocht door de brandweer en een politiehelikopter met warmtebeeldcamera, maar dit leverde echter niets op.

Volgens een correspondent van Omroep Gelderland zijn er op het strand ook spullen van de vermiste vrouw gevonden. Dinsdag is de zoekactie aan het strand langs de Lage Linden hervat. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er nu ook sonarboten worden ingezet.