FOTO-UPDATE: Vrouw overlijdt na val uit raam: man zwaargewond achter woning aangetroffen

FOTO-UPDATE: Vrouw overlijdt na val uit raam: man zwaargewond achter woning aangetroffen

Geplaatst op 22 juli 2022, om 08:57 uur

ROTTERDAM – Vrijdagochtend is er een vrouw overleden na een val uit een raam aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Achter de woning werd een zwaargewonde man aangetroffen, meldt de politie.

Rond 07:00 uur kwam er een melding binnen dat een vrouw uit het raam van een woning zou zijn gevallen. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plekke en startte met een reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten.

Achter de woning werd ook een zwaargewonde man aangetroffen. Hij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies heeft afgespeeld in de woning wordt nog onderzocht. De Forensische opsporing is sporenonderzoek aan het verrichten.

Foto’s : JBMedia