Inzittenden spoorloos verdwenen nadat auto crasht in sloot

Inzittenden spoorloos verdwenen nadat auto crasht in sloot

Geplaatst op 20 juli 2022, om 10:44 uur

SPRANG-CAPELLE – Hulpdiensten zijn in de nacht van dinsdag op woensdag massaal uitgerukt voor een ongeluk aan de Koesteeg in Sprang-Capelle.

Voorbijgangers hebben afgelopen nacht rond 0.00 uur de brandweer gebeld omdat zij een auto in het water zagen liggen. De brandweer trof de auto aan onder aan de Winterdijk in een brede sloot en ging met het oppervlakte reddingsteam in het water en op de kant op zoek naar de inzittende van de auto. De auto bleek gezien de sporen uit de Koesteeg te zijn gekomen, daar heeft de bestuurder de knik in de weg gemist en is rechtdoor door de berm geschoten. De auto werd daarna gelanceerd over de Winterdijk tegen een lantaarnpaal en een dikke boom daarna is de auto met lantaarnpaal en al zwaar beschadigd in de sloot, die een 6 meter lager ligt dan de weg, tot stilstand gekomen.

Na een half uur zoeken heeft de politie contact kunnen krijgen met eigenaar van de auto en het bleek dat de twee inzittende ergens anders naar toe waren gegaan. De brandweer heeft het voertuig het uit water getakeld zodat een bergingsbedrijf deze kon afvoeren.

foto’s FPMB ERIK HAVERHALS