Oudere man belandt met scootmobiel in de sloot en raakt gewond

Oudere man belandt met scootmobiel in de sloot en raakt gewond

Geplaatst op 18 juli 2022, om 12:58 uur

SLUIS – Een oudere man op leeftijd raakte zondagavond gewond nadat hij door onbekende reden in een droogliggende sloot naast de dijk belandde. De man lag onder de scootmobiel en is door brandweer en politie uit zijn benarde positie gehaald.

De man reed iets voor 18.00 uur op de Steenhovensedijk tussen Oostburg en Waterlandkerkje toen het misging. Door onbekende reden raakte hij van de weg af en belandde in de sloot. De man zat vast en is met behulp van een kraan vanonder de scootmobiel gehaald. Medewerkers van de ambulance hebben het slachtoffer ter plekke onderzocht, waarna hij met zijn echtgenoot naar het ziekenhuis is gebracht.

Brandweermannen zijn met de scootmobiel van het slachtoffer en de vrouw naar de brandweerkazerne van Oostburg gereden.

Foto: Brandweer Stampershoek