Spookrijdende motorrijder (23) overleden na eenzijdig ongeluk

Spookrijdende motorrijder (23) overleden na eenzijdig ongeluk

Geplaatst op 16 juli 2022, om 12:40 uur
DOETINCHEM – Op de Sicco Mansholtweg in Doetinchem heeft vrijdagavond een ongeval met een motor plaatsgevonden. Een 23-jarige man uit Doetinchem overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, meldt de politie.

Rond 18:40 uur kwam de melding binnen, waarvoor meerdere ambulances en een trauma helikopter zijn opgeroepen. Ter plekke is een motorrijder hard onderuit gegaan nadat hij tegen het verkeer inreed. De man ging onderuit, gleed over de weg, en kwam in de berm tot stilstand.
Het 23-jarige slachtoffer raakte zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen waar hij is overleden aan zijn verwondingen.

Foto’s : Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink