Jonge moeder Marly S. en neef vermoord door haar ex: verdachte komt uit Eindhoven

Jonge moeder Marly S. en neef vermoord door haar ex: verdachte komt uit Eindhoven

Geplaatst op 12 juli 2022, om 15:48 uur

EINDHOVEN/KINROOI – De vermoedelijke dader van de dubbele moord in het Belgische Geistingen, net over de grens van Limburg zou dinsdag in de namiddag in Eindhoven zijn opgepakt. Het gaat om de ex-vriend van Marly S. uit de Congostraat in Geistingen. Haar lichaam werd samen met dat van haar neef in het huis gevonden. Alles wees meteen in de richting van moord.

Rond 9.30 uur werd de dubbele moord bekend gemaakt. In de zijstraat van de Drietak lagen er twee levenloze lichamen. De twee waren met geweld om het leven gebracht. Snel werd duidelijk dat de slachtoffers Marly S. en haar neef zijn. De slachtoffers zijn dertigers met Nederlandse roots.

De vrouw heeft een dochter uit een eerdere relatie. Het kind was op het moment van de feiten niet bij haar.

Na de melding kwamen hulpdiensten met spoed ter plaatse. Snel wees alles in de richting van de ex van de jonge vrouw. Enrico V. zou in Eindhoven in de boeien zijn geslagen. In het kerkdorp zijn de mensen in shock. Buren vertelden wel dat ze maandagavond een verdachte auto in de straat hadden zien staan.