Vrouw met kind door brandweer uit dakgoot gered bij brand in Haarlem

Vrouw met kind door brandweer uit dakgoot gered bij brand in Haarlem

Geplaatst op 11 juli 2022, om 09:40 uur

HAARLEM – De brandweer heeft zondagavond een vrouw en een jong kind uit de dakgoot gered bij een brand in Haarlem aan de Schoterweg. Dat meldt Noord-Hollands Dagblad.

Rond 22.20 uur kwamen er meerdere meldingen binnen van een woningbrand aan de Schoterweg. Meerdere mensen wisten zich tijdens de brand zich in veiligheid te brengen, echter lukte dit niet voor een vrouw en haar kind. De twee konden niet meer via de trap naar buiten en zijn in de dakgoot gaan staan in afwachting op de brandweer. De toegesnelde brandweer heeft met behulp van een ladderwagen de twee veilig naar beneden kunnen halen. Drie ambulances en het traumateam waren uit voorzorg gealarmeerd om hulp te bieden.

Alle bewoners zijn door het ambulancepersoneel nagekeken maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Vanwege de schade kunnen de bewoners vermoedelijk tijdelijk niet meer terug de woning in. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest.\

Foto’s: Inter Visual Studio