Supermarktmedewerker mishandeld tijdens overval

Supermarktmedewerker mishandeld tijdens overval

Geplaatst op 7 juli 2022, om 20:25 uur

Bergen op Zoom – De recherche doet onderzoek naar een mislukte overval op een supermarkt aan de Bloemendaal. Daarbij werd een medewerker mishandeld, de overvaller ging er zonder buit vandoor.

Woensdagmiddag 6 juli kwam de dader de winkel binnengelopen en probeerde een overval te plegen. Toen dat mislukte ging de man er zonder buit vandoor. Tijdens de overval mishandelde hij een van de medewerkers van de winkel.

Signalement
De dader, een man, is circa 1.70 meter lang, heeft een normaal postuur en droeg een grijze hoodie. Heeft u meer informatie over de overvaller? Bel dan 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-9000. U kunt ook een tipformulier invullen.