Kindje treft harddrugs aan op schoolplein en levert het in bij leerkracht

Kindje treft harddrugs aan op schoolplein en levert het in bij leerkracht

Geplaatst op 7 juli 2022, om 07:38 uur

MADE – Een kindje van de basisschool aan de Lage Weide aan de Julianastraat in Made heeft woensdag twee envelopjes met cocaïne gevonden op hun schoolplein. Het ging om zogenoemde ponypacks, zo meldden de handhavers van Drimmelen.

Een kind dat op deze school zit, ontdekte de drugs bij de fietsenstalling op het plein van de school aan de Julianastraat. Hij gaf de envelopjes met coke vervolgens af bij een leerkracht. De drugs zaten in ponypacks, dat zijn papiertjes die gevouwen worden als kleine envelopjes. Volgens woordvoerder van de politie gaat het om 0,8 gram cocaïne, zo vertellen ze tegenover Omroep Brabant.

De politie heeft de envelopjes meegenomen. Het is niet duidelijk hoe de ponypacks op de school terecht zijn gekomen.

foto boven: Handhaving Drimmelen