Bizar: Man legt menselijk hoofd voor ingang van Duitse rechtbank

Bizar: Man legt menselijk hoofd voor ingang van Duitse rechtbank

Geplaatst op 29 juni 2022, om 11:24 uur

Een man van 38 jaar oud heeft een menselijk hoofd neergelegd voor de rechtbank in het Duitse Bonn. Omstanders zagen het gebeuren en belden direct de politie. De man is aangehouden.

Op bewakingscamera’s is te zien hoe de 38-jarige man het hoofd van een 44-jarige dakloze man bij het gerechtsgebouw neerlegt. Zijn lichaam ligt in stukken gehakt ongeveer een kilometer verderop bij de Rijn. Duitse kranten spreken van een “horrortafereel”. De politie kan nog niet zeggen wat er precies gebeurd is. “Het onderzoek is nog in volop aan de gang. De motieven voor het misdrijf zijn nog onduidelijk,” zegt politiewoordvoerder.

De 38-jarige verdachte, die volgens de politie ook bekend als dakloze bekend staat, gaf toe het hoofd gedumpt te hebben. Ook kon hij omschrijven waar de rest van het lichaam zich bevond. De verdachte is bekend bij de politie vanwege onder andere druggerelateerde zaken.