Kind zwaargewond bij aanrijding, traumahelikopter ter plaatse

Kind zwaargewond bij aanrijding, traumahelikopter ter plaatse

Geplaatst op 26 juni 2022, om 19:26 uur

ANGERLO – Op De Kellsche Vicarij in Angerlo heeft zondag aan het begin van de avond een ernstige aanrijding plaatsgevonden. Een kind raakte daarbij zwaargewond.

Even na 18.00 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd. Onder andere meerdere ambulances en politiewagens kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter, deze landde in een weiland naast de Ganzepoelweg. Vervolgens is het slachtoffertje overgedragen in de heli en is het kind overgevlogen naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Het kind was in aanrijding zijn gekomen met een auto. Hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. De politie doet daar ook verder onderzoek naar. De verkeersongevallen dienst komt daarvoor ter plaatse. De weg is ook afgesloten vanwege het onderzoek.

Foto’s: Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink