Drugs, geld en vuurwerk aangetroffen bij huiszoeking

Drugs, geld en vuurwerk aangetroffen bij huiszoeking

Geplaatst op 17 juni 2022, om 17:51 uur

Roosendaal – Naar aanleiding van (anonieme) binnengekomen informatie over het overtreden van de Opiumwet deden agenten woensdag een instap in een woning aan de Everberg in Roosendaal. De twee bewoners werden aangehouden op verdenking van drugshandel, witwassen en bezit van illegaal vuurwerk.

Woensdagmiddag werd een huiszoeking gestart onder leiding van een rechter-commissaris. Tijdens die huiszoeking werd ongeveer anderhalve kilo aan verschillende soorten harddrugs gevonden door de politie (Cocaïne, amfetamine en pillen). Ook vonden de agenten in totaal ongeveer 100 gram hennep, een geldbedrag van enkele tienduizenden euro’s en drie kilo illegaal vuurwerk.

Van beide bewoners werden door rechercheurs verklaringen afgenomen. Na verhoor werden de twee mannen in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt en zij mogen zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden.