Man verdacht van neersteken vrouw

Man verdacht van neersteken vrouw

Geplaatst op 11 juni 2022, om 16:55 uur

Den Haag – In een woning aan de Hoefkade, Den Haag, is op zaterdag 11 juni rond 3:30 uur een man (55 jaar) aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 58-jarige vrouw te hebben gestoken in de woning. Vanwege de ernst van haar verwondingen, is zij via het raam uit de woning gehaald door de brandweer en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar het steekincident en zoekt getuigen.

De meldkamer ontving rond 3:30 uur een melding dat er een vrouw was gestoken. Toen agenten bij de woning aankwamen, vonden ze het slachtoffer met meerdere steekwonden. Ze hebben onmiddellijk eerste hulp aan de vrouw verleend. Het slachtoffer is door de brandweer via het raam naar beneden getakeld en met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan haar verwondingen. De verdachte is direct in de woning aangehouden en zit op dit moment nog vast.

Getuigen gezocht

De politie doet onderzoek naar het steekincident en zoekt getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u informatie dat het onderzoek kan helpen? Bel 0900 8844 of 0800 7000 voor Meld Misdaad Anoniem.