23-jarige man neergestoken tijdens vechtpartij; drie mannen aangehouden

23-jarige man neergestoken tijdens vechtpartij; drie mannen aangehouden

Geplaatst op 10 juni 2022, om 12:07 uur

Vlissingen – Een 23-jarige man uit Middelburg is donderdagavond 9 juni gewond geraakt nadat hij is gestoken. Er zijn drie mannen aangehouden. Het is nog onduidelijk wat er zich nu precies heeft afgespeeld. De politie doet onderzoek naar het incident en vraagt getuigen die iets gezien hebben of camerabeelden hebben zich te melden.

Het incident gebeurde rond 19.15 uur op de Beatrixlaan. Volgens getuigen was er een vechtpartij die vervolgens in de Jozef Israelslaan verder  is gegaan. Het slachtoffer is daarbij mogelijk gestoken. Hij is naar een ziekenhuis overgebracht. Drie verdachten zijn aangehouden, het gaat om een 51-jairge man uit Vlissingen, een 22-jarige man uit Vlissingen en een 23-jarige man uit Middelburg.

Heeft u informatie?
De politie onderzoekt de precieze toedracht en vraagt getuigen zich te melden. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen. Ook camerabeelden kunt u via het tipformulier op politie.nl uploaden. Vermeld  voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer 2022148803.