Man steelt auto van pizzabezorger en gaat er mee vandoor

Man steelt auto van pizzabezorger en gaat er mee vandoor

Geplaatst op 8 juni 2022, om 09:29 uur

Waalwijk / Kaatsheuvel – Terwijl een pizzabezorger dinsdagavond 7 juni op de Stationsstraat het eten naar een woning bracht, stapte iemand in zijn auto en reed er mee weg. Niet veel later trof de politie de auto aan in de Horst in Kaatsheuvel. De 33-jarige man die achter het stuur zat werd aangehouden en zit vast.

De bezorger parkeerde rond 21.15 uur de auto om de pizza af te leveren. Hierbij liet hij de motor draaien, gezien het even snel heen en weer lopen was. Dit korte tijdbestek bleek voor een dief genoeg te zijn. Het voertuig was namelijk verdwenen. Omdat de telefoon van het slachtoffer in de auto lag, belde een passant de politie. Via een zoek-app op de telefoon kon de politie het voertuig volgen. Rond 22.00 uur werd de auto op de Horst in Kaatsheuvel teruggevonden. De verdachte die in de auto zat deed alsof hij aan het bezorgen was, maar hier trapten de agenten niet in. Hij werd direct aangehouden. Op het politiebureau werd duidelijk dat de man onder invloed van alcohol reed. De verdachte, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, zit vast voor verder onderzoek.