Lichaam vermiste Reinder uit Apeldoorn gevonden in Biddinghuizen

Lichaam vermiste Reinder uit Apeldoorn gevonden in Biddinghuizen

Geplaatst op 8 juni 2022, om 09:34 uur

De politie heeft dinsdagavond een lichaam gevonden in het water langs de Spijkweg in Biddinghuizen. De politiewoordvoerder bevestigt woensdagochtend dat het inderdaad gaat om de vermiste Reinder Bruinsma uit Apeldoorn.

De woordvoerder vertelde de avond ervoor werd het lichaam ontdekt door een groep mensen die op zoek was naar de vermiste Reinder. Of het gevonden lichaam dat van de vermiste man is, kon de politie dinsdagavond nog niet bevestigen. De volgende ochtend kwam het nieuws naar buiten dat het inderdaad om Reinder gaat. Het lichaam werd rond 19.40 uur gevonden, dichtbij het evenemententerrein bij Walibi. De 39-jarige Bruinsma uit Apeldoorn werd daar zaterdag voor het laatst gezien bij het christelijke evenement Opwekking. Hij verliet zaterdagochtend in verwarde toestand het terrein.

Hoe hij precies om het leven is gekomen, is niet bekend. Volgens de politie in Flevoland is er geen sprake van een misdrijf en wordt iedereen bedankt voor het meezoeken naar de man.