VERMIST: Grote zorgen om Reinder (39) die spoorloos is verdwenen

VERMIST: Grote zorgen om Reinder (39) die spoorloos is verdwenen

Geplaatst op 7 juni 2022, om 19:45 uur

BIDDINGHUIZEN / APELDOORN – Reinder Bruinsma uit Apeldoorn is sinds afgelopen zaterdagochtend spoorloos verdwenen. Hij is voor het laatst gezien vanuit het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen.

Reinder nam deel aan de Pinksterconferentie De opwekking waar hij overnachtte in een tentje. Toen zijn vrienden hem rond acht uur wilden opzoeken, troffen ze hem niet meer in de tent en op het evenemententerrein aan, zo vertelt de politie.

Ernstige zorgen
Reinder Bruinsma is in verwarde toestand en lopend vertrokken. Hij droeg een zwart T-shirt met daarop in het wit de tekst space en een spijkerbroek. Hij liep vermoedelijk op blote voeten. De familie en vrienden van Reinder maken zich ernstig zorgen. Zijn familie heeft aan het einde van de dag een melding gemaakt van zijn vermissing. De politie is direct een zoekactie gestart. Samen met de familie is gezocht in de omgeving het evenemententerrein gezocht, zowel in het bos als bij het water maar vooralsnog zonder resultaat.

Reinder is vertrokken zonder zijn telefoon mee te nemen, de politie kan hem dus niet traceren via zijn telefoon. De politie hoopt daarom dat iemand Reinder heeft gezien sinds afgelopen zaterdagochtend nog heeft gezien. Hebt u Reinder gezien of weet u waar hij zich bevindt? Neem dan contact met de politie op 0900-8844.

foto onder: politie