Overleden persoon gevonden in het water bij Biddinghuizen

Overleden persoon gevonden in het water bij Biddinghuizen

Geplaatst op 7 juni 2022, om 21:22 uur

BIDDINGHUIZEN / APELDOORN – In het water langs de Spijkweg in Biddinghuizen is vanavond het lichaam van een levenloos persoon gevonden, dit bevestigt de politie. Het lichaam werd aangetroffen in de zoektocht naar een vermiste man uit Apeldoorn.

Rond 19.40 uur werd het lichaam gevonden in de zoektocht naar de vermiste Reinder uit Apeldoorn. Volgens politiewoordvoerster Maren Wonder tegenover De Stentor werd de overledene aangetroffen door een groep mensen die op zoek was naar de vermiste Reinder Bruinsma. De 39-jarige man uit Apeldoorn werd afgelopen weekend voor het laatst gezien bij het christelijke festival Opwekking. “We kunnen écht nog geen uitspraken doen over de identiteit”, benadrukt Wonder. Het lichaam moet eerst uit het water worden gehaald.

De politie is bezig met het onderzoek. De omgeving is afgezet met rood-witte linten.