Drie gewonden in woning in Klundert, politie zoekt getuigen

Drie gewonden in woning in Klundert, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 6 juni 2022, om 10:18 uur

Klundert – De politie is een onderzoek gestart nadat zondagavond 5 juni in een woning aan de Oosterstraat drie gewonde personen werden aangetroffen. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben.

Agenten ontvingen omstreeks 23.30 uur een melding dat er al lange tijd ruzie in de woning was. De agenten zijn poolshoogte gaan nemen en troffen in de woning twee mannen en een vrouw gewond aan. De drie gewonden zijn naar een ziekenhuis overgebracht. Het is nog onduidelijk hoe de personen gewond zijn geraakt.

Heeft u informatie?
De politie stelt een onderzoek in en vraagt mensen die meer informatie hebben dit te delen. Is u iets opgevallen of heeft u bijvoorbeeld camerabeelden in de buurt van de Oosterstraat? Of weet u wie er in de woning in de Oosterstraat verbijven? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen.