Motoren in beslag genomen na viral video op Dumpert

Motoren in beslag genomen na viral video op Dumpert

Geplaatst op 1 juni 2022, om 11:00 uur

Afgelopen weekend ging er op Dumpert een filmpje viraal van motorrijders die in en na de Beneluxtunnel in Rotterdam allerlei levensgevaarlijke stunts aan het uithalen waren. Uiteraard was de politie direct een onderzoek gestart.

Dinsdag hebben zij 4 motoren getraceerd en in beslag genomen. Tegen de verdachten gaan we proces verbaal opmaken voor het roekeloos rijden en het onnodig gevaar en hinder veroorzaken. Ook gaat de politie een onderzoek laten doen naar de rijvaardigheid en vorderen ze rijbewijzen in.

Het openbaar ministerie gaat de vervolging in stellen. Heeft u toevallig iets gezien of eventueel dashcambeelden? neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844