Twee wielrenners aangereden, doorrijdende automobilist opgepakt

Twee wielrenners aangereden, doorrijdende automobilist opgepakt

Geplaatst op 31 mei 2022, om 08:24 uur

Oostelbeers – Maandagavond zijn er twee wielrenners aangereden door een auto met aanhanger op de Neereindseweg in Brabant. De automobilist ging ervandoor maar werd niet veel later opgepakt.Twee wielrenners zijn maandagavond aangereden door een auto met aanhanger op de Neereindseweg in het Brabantse Oostelbeers. De automobilist ging ervandoor maar werd niet veel later opgepakt.

Rond 19.45 uur gebeurde het ongeval. De wielrenner werd aangereden door een auto met aanhanger. De man belandde in een greppel en zijn fiets brak door de klap in tweeën.

Vrijwel direct na het ongeval verspreidde de politie een Burgernet bericht zodat mensen werden opgeroepen om uit te kijken het signalement van de man. “We kregen daarop snel meldingen binnen en vonden de auto terug in Middelbeers”, aldus een woordvoerder van de politie. De vermoedelijke chauffeur is in zijn huis aangehouden en overgebracht naar het politiebureau schrijft Omroep Brabant.

Na het ongeval werd de weg tijdelijk afgesloten en kon een traumahelikopter landen in een nabijgelegen weiland. De gewonde wielrenner had flinke kneuzingen en is voor een medische controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.