Gewonde in Enschede na aanval met bijl, verdachte nog voortvluchtig

Gewonde in Enschede na aanval met bijl, verdachte nog voortvluchtig

Geplaatst op 31 mei 2022, om 14:57 uur

In Enschede is vanmiddag iemand aangevallen met een bijl. De persoon is gewond. De dader is nog voortvluchtig. Het incident gebeurde in de omgeving van Het Bijvank in Enschede. Hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn, is niet bekend.

De politie is op zoek naar een getinte man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud met zwart krullend haar. De politie roept op zelf geen actie te ondernemen, omdat de man de bijl nog bij zich heeft. Dat meldt de politie op Burgernet. Mensen die de verdachte zien wordt gevraagd 112 te bellen.

Omstanders melden dat twee mensen uit een auto zonder kentekenplaten zouden zijn gesprongen, waarna een persoon op het hoofd werd geslagen. De politie heeft de omgeving waar het incident plaatsvond, afgezet.