Getuigenoproep ongeval aan Stadspark in Lelystad

Getuigenoproep ongeval aan Stadspark in Lelystad

Geplaatst op 27 mei 2022, om 15:45 uur

Lelystad – Woensdag 25 mei 2022 rond 16.15 uur zien omstanders op de Stadspark in Lelystad een man op de grond liggen die vermoedelijk zojuist is aangereden. Van het voertuig dat mogelijk betrokken is ontbreekt elk spoor. De politie doet onderzoek naar de toedracht en komt graag in contact met getuigen. Het slachtoffer, een 19 jarige man uit Lelystad, is zwaargewond.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en de betrokkenheid van een  voertuig daarbij. Een 19-jarige man uit Lelystad heeft zich donderdag 26 mei bij de politie gemeld. Hij is aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid. Zijn rol wordt nog nader onderzocht.

Getuigen

Was u in de buurt van het Stadspark afgelopen woensdag 25 mei en heeft u iets gezien of gehoord van het ongeval? Bent u in het bezit van bruikbare camerabeelden? Of heeft u andere relevante informatie? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000.