Verdachte vernielingen auto’s aangehouden

Verdachte vernielingen auto’s aangehouden

Geplaatst op 26 mei 2022, om 13:48 uur

Hoogkarspel – In het onderzoek naar de diverse vernielingen van auto’s in West-Friesland afgelopen week heeft de politie woensdagavond een verdachte aangehouden. Het betreft een 27-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Uit de aangiften bleek een verband tussen de aangevers. Diversen waren werkzaam bij hetzelfde bedrijf. Ook van dit bedrijf waren meerdere voertuigen beschadigd, veelal waren de banden lekgestoken. Dit opgetelt met verklaringen van getuigen die zich hebben gemeld naar aanleiding van deze getuigeoproep en camerabeelden hebben geleid tot de aanhouding van de verdachte. Het betreft een ex-werknemer van het bedrijf.

De verdachte is ingesloten. De politie zet het onderzoek voort .

2022101509