Politie doet onderzoek naar oorzaak woningbrand

Politie doet onderzoek naar oorzaak woningbrand

Geplaatst op 24 mei 2022, om 11:19 uur

Lekkerkerk – De politie is op zoek naar getuigen van een woningbrand aan het Patrijspad. Dinsdagochtend 24 mei kreeg de politie een melding van een brand in een woning. De melder hoorde geknetter bij de woning, zag dat er iets brandde en belde direct 112. De brandweer bluste de brand.

In verband met de rookontwikkeling werden een aantal omliggende woningen ontruimd. Bij de brand raakte niemand gewond. Hoe de brand kon ontstaan, is nog onbekend en daarom doet de politie onderzoek. Dit onderzoek doet de afdeling Forensische Opsporing. Zij onderzoeken of de brand mogelijk is veroorzaakt door kortsluiting of dat er toch sprake is geweest van brandstichting. Benieuwd hoe zo’n onderzoek gaat? In onderstaande video kunt u zien hoe dat gaat. <tekst gaat verder onder de video>

Getuigen gezocht 
Heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de brand? Of heeft u andere bijzonderheden te melden die het onderzoek kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800 7000.

Afbeeldingen worden getoond in het nieuwsbericht op de website.