Dodelijke aanrijding aan de Haven in Ridderkerk

Dodelijke aanrijding aan de Haven in Ridderkerk

Geplaatst op 23 mei 2022, om 11:56 uur

Ridderkerk – De beveiliging van het terrein aan de Haven in Ridderkerk alarmeerde vannacht de politie toen er drie mannen gesignaleerd waren op het terrein. Een van de mannen werd even later aangereden op hetzelfde terrein door een vrachtwagen waardoor hij overleed. De toedracht wordt onderzocht. Een van de andere drie mannen is aangehouden, de derde wordt nog gezocht.

Rond 02.30 uur zag de beveiliging van het terrein aan de Haven in Ridderkerk drie personen tussen de containers wegrennen. Wat ze daar precies deden, wordt onderzocht. De beveiliging alarmeerde de politie en samen met de beveiliging gingen ze op zoek naar deze drie personen. Een 27-jarige man uit Heeze kon aangehouden worden. Even later vond er een aanrijding plaats op het terrein tussen een vrachtwagen en één van de drie mannen. Hij overleed ter plekke, hulp mocht helaas niet meer baten. De toedracht van de aanrijding wordt onderzocht door de verkeersongevallenanalisten van Team Verkeer en de Forensische Opsporing. De politie is nog op zoek naar de derde betrokken persoon.  

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie voor de politie? Dan komen we graag in contact met u via één van de onderstaande manieren.