Vuurwapen gevonden na aanhoudingen voor vechtpartij

Vuurwapen gevonden na aanhoudingen voor vechtpartij

Geplaatst op 22 mei 2022, om 10:42 uur

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.40 uur, meldden getuigen dat op de Tagoreplaats een vechtpartij zou plaatsvinden waar drie mannen bij betrokken waren. Vlak voordat de agenten daar aankwamen, viel er volgens de melders ook een schot. Agenten benaderden de drie daarom met getrokken wapens en duidelijke instructies. Na de aanhouding werd daadwerkelijk een vuurwapen gevonden.

De verdachten zijn een 23-jarige Rotterdammer, een 25-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De recherche kan meer informatie over wat daar precies gebeurd is goed gebruiken. Heeft u iets gezien, heeft u camera/ of dashcambeelden of weet u meer? Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Dat kan ook anoniem.