Wie weet waar Aroen is?

Wie weet waar Aroen is?

Geplaatst op 18 mei 2022, om 14:40 uur

Nederland – Tienduizenden mensen raken jaarlijks vermist. De meesten kort, sommigen lang. Voor veel achterblijvers voelt een verdwijning aan als een radeloze strijd. Elke aandacht die er voor vermisten is, helpt. Daarom vragen we via de themamaand Mis je mei? om extra aandacht voor vermiste personen, zoals Aroen Klootwijk.

Ruim veertien jaar leeft de familie van Aroen Klootwijk in onzekerheid. Waar is hun Aroen gebleven? In januari 2008 woonde hij nog de crematie van zijn oma bij. Dat was de laatste keer dat ze hem zagen. In mei 2010 is er voor het laatst mailcontact geweest, maar sindsdien is het stil. Aroen leidde sinds 2008 een zwervend bestaan. Hij moet nu 45 jaar oud zijn. Hij is 1,78 meter lang.

Heb jij informatie over Aroen? Neem dan s.v.p. contact op met de politie via 0800-6070 of via de Politie.nl. < https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/2008/januari/aroen-klootwijk.html>

 

Kijk ook op de pagina’s met vermiste kinderen< https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen> en volwassenen< https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen>. Als je informatie over een van deze vermissingen hebt, laat het dan ook weten.