Wielrenner gezocht die doorreed na aanrijding op de Posbank

Wielrenner gezocht die doorreed na aanrijding op de Posbank

Geplaatst op 17 mei 2022, om 10:37 uur

RHEDEN – Afgelopen zondag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Posbank tussen een wielrenner en een fietser op een elektrische fiets. De fietser op de e-bike raakte gewond. De politie is inmiddels op zoek naar de doorgereden wielrenner.

De aanrijding gebeurde die middag rond 17:30 uur op de Burgemeester Bloemerweg in Rheden, waarna de politie en ambulance met spoed ter plekke kwamen. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar in de lucht gecanceld. De gewonde fietser van de elektrische fiets moest voor behandeling naar het ziekenhuis, echter fietste de wielrenner door.

Signalement wielrenner
Het signalement van de wielrenner is als volgt: Het gaat om een man van ongeveer 35 jaar oud, hij heeft zwart haar en droeg daarboven op een zwarte helm. Hij droeg op het moment van het ongeval een rood shirt.

De politie roept de wielrenner op om zichzelf te melden. Ook getuigen van het ongeval of weten welke richting de wielrenner heen is gegaan worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

foto onder van de locatie: Politie Rheden