Man gestoken bij poging beroving

Man gestoken bij poging beroving

Geplaatst op 17 mei 2022, om 19:50 uur

Kerkrade – Een Kerkradenaar is dinsdagavond rond 18.45 uur door een belager gestoken nadat hij op het Eikerplein werd aangesproken. De belager eiste de telefoon en de portemonnee van het slachtoffer. Nog voordat hij iets kon doen werd de Kerkradenaar meerdere keren gestoken. Hij is door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen.

Getuigenoproep
De politie heeft direct na de melding een burgernetbericht verstuurd. De belager was ongeveer 20 jaar, had een getinte huidskleur, droeg een winterjas, een blauwe broek en vluchtte te voet richting de nabijgelegen frituur. Van hem ontbreekt elk spoor. Heeft u de verdachte zien weglopen of weet u waar deze man zich bevindt? Meld het bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.