Vrouw gewond bij steekincident in vermoedelijk relationele sfeer

Vrouw gewond bij steekincident in vermoedelijk relationele sfeer

Geplaatst op 16 mei 2022, om 15:25 uur

Katwijk – Bij een ruzie in een bedrijfspand aan de Sandtlaan is maandag 16 mei een 33-jarige vrouw uit Rijnsburg ernstig gewond geraakt. Een 52-jarige Rijnsburger werd kort na het incident aangehouden als verdachte. Hij zit nog vast.

Rond 11.00 uur kwam bij de hulpdiensten de melding binnen dat in een bedrijfspand aan de Sandtlaan iemand neergestoken zou zijn. In het pand troffen agenten het zwaargewonde slachtoffer aan. Zij bleek met een mes verwond te zijn. De verdachte was nog aanwezig en is direct aangehouden. Ambulancepersoneel kreeg versterking van een mobiel medisch team dat per traumahelikopter naar de Sandtlaan werd gebracht. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De verdachte is voor verhoor ingesloten. De recherche onderzoek de zaak, waarvan de oorzaak vermoedelijk in de relationele sfeer ligt.