Man aangehouden na bezit nep-vuurwapen

Man aangehouden na bezit nep-vuurwapen

Geplaatst op 16 mei 2022, om 14:07 uur

Roosendaal – Politiemensen hebben zondagmiddag 15 mei 2022 een 37-jarige man uit Raamsdonksveer aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

Agenten reageerden op een melding over een conflict in een woning in de Molenstraat. Ter plaatse troffen ze een groot aantal mensen aan. Van een conflict was op dat moment geen sprake (meer). Wel bleek één van de aanwezigen in het bezit te zijn van een nep-vuurwapen, namelijk een balletjespistool. Deze man, een 37-jarige inwoner van Raamsdonksveer, is aangehouden op grond van de Wet Wapens en Munitie en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Het nepwapen, dat nauwelijks van echt te onderscheiden was, is in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij mocht zondagavond het bureau weer verlaten.