Seksschandaal bij FC Volendam

Geplaatst op 14 mei 2022 11:02 uur | Laatst bijgewerkt op 15 mei 2022 20:12

Na de voetbal wedstrijd tegen FC Den Bosch (1-2 zege) van 22 april hebben een aantal voetballers van FC Volendam zich misdragen, zo bericht het Instagram-account Reality FBI. Meerdere vrouwen werden na de overwinning uitgenodigd die seksuele handelingen verrichtten bij de spelers. De vrouwen werden tegen hun zin gefilmd en inmiddels heeft ‘heel Volendam die beelden al gezien’, meldt het juicekanaal.

Tekst loopt door onder de advertentie

“Bij FC Volendam zitten ze momenteel met een dilemma”, schrijft Reality FBI. “De club heeft gehoord en gezien, dat een aantal spelers op de avond na het gewonnen duel met FC Den Bosch zich behoorlijk misdragen heeft. Zo zijn er dames meegenomen naar de kleedkamer en het spelershome en zijn zij ongewild opgenomen terwijl zij verschillende seksuele handelingen verrichtten bij de spelers. Deze beelden zijn door de spelers doorgestuurd en inmiddels heeft heel Volendam die beelden al gezien.”

De verdediger Brian Plat wordt door het account beschuldigt mee te hebben gedaan. “Hij heeft inmiddels al z’n socials offline gehaald. De verwachting is dat FC Volendam actie gaat ondernemen, omdat ook zij geschrokken zijn, dat dit op het clubterrein heeft plaatsgevonden.” De gebeurtenissen vormen een hoofdpijndossier voor Jan Smit, die binnenkort begint als nieuwe voorzitter. De zanger is deze week vooral bezig met het geven van commentaar bij de uitzendingen van het Eurovisie Songfestival.

Foto: Screenshot Video

facebook

Shares