Mishandeling na verkeersconflict in Haarlem

Mishandeling na verkeersconflict in Haarlem

Geplaatst op 14 mei 2022, om 14:10 uur

Haarlem – De politie zoekt getuigen van een mishandeling op de Frankrijklaan (kruising Oostenrijklaan in Haarlem. Donderdag 28 april rond 16.10 uur ontstaat er een verkeersconflict tussen een automobilist en twee mannen op een snorfiets.

Bij dit conflict is de automobilist door meerdere mannen mishandeld. Ook is de telefoon van het slachtoffer vernield. Het conflict ontstond toen de automobilist toeterde toen de twee verdachten op de snorfiets hem gevaarlijk inhaalden. Hierop ontstond een woordenwisseling die ontaarde in de mishandeling. Tijdens dit conflict kwamen er twee andere mannen aanlopen die het slachtoffer mishandelde.

Na het incident gingen de verdachten er vandoor. De politie zoekt getuigen. Mogelijk zijn er getuigen geweest die het kenteken van de snorfiets hebben opgeschreven. Of zijn er mensen met andere informatie. Getuigen kunnen contact opnemen met 0900-8844.

2022088369