Getuigenoproep ongeval waarbij een bestuurder overleden is

Getuigenoproep ongeval waarbij een bestuurder overleden is

Geplaatst op 4 mei 2022, om 08:21 uur

Axel – Een bestuurder (18) uit Hulst is woensdag 4 mei 2022 rond 07u45 overleden na een ongeval in de Langeweg. De toedracht is onbekend.

Door onbekende oorzaken botsten twee bestuurders op de Langeweg/N258. Een 18-jarige man uit Hulst overleed. Een 23-jarige man waarvan de woonplaats op dit moment onbekend is, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht en heeft daarbij de hulp nodig van het publiek. Vermoedelijk passeerde een bestuurder in een rode auto het ongeval. De politie komt graag in contact met deze getuige. Mocht u getuige zijn van deze ingrijpende gebeurtenis, kunt u emotionele hulp vragen aan uw huisarts of met Slachtofferhulp Nederland (0900-0101)

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over dit ongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of via een tipformulier. Je blijft anoniem als je informatie over deze zaak deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.