Man die uit het raam viel overleden

Man die uit het raam viel overleden

Geplaatst op 3 mei 2022, om 08:19 uur

Den Haag – De 22-jarige Bulgaarse man, die woensdagavond 27 april zeer ernstig gewond raakte na een val uit het raam van een woning in de Van Musschenbroekstraat, is vrijdagavond 29 april aan zijn verwondingen overleden. De twee eerder aangehouden verdachten zijn na uitgebreid onderzoek in vrijheid gesteld. Beide mannen zijn dan ook geen verdachte meer in het onderzoek.

De Bulgaarse man viel woensdagavond 27 april rond 21:15 uur vanuit het raam op de derde verdieping van een woning aan de Van Musschenbroekstraat. De politie onderzocht of er sprake was van een misdrijf. Na een uitgebreid politieonderzoek gaat de politie niet uit van een misdrijf, maar van een noodlottig ongeval.

Lees hier het eerdere persbericht