Man opgepakt voor steekincident in Eindhoven

Man opgepakt voor steekincident in Eindhoven

Geplaatst op 26 april 2022, om 15:36 uur

Eindhoven – Wij onderzoeken een steekincident dat zich gisterenavond afspeelde in een woning aan de Schoonhoeve in Eindhoven. Daarbij raakte een 30-jarige bewoner van de woning lichtgewond. Het slachtoffer zocht zelf medische behandeling op én wilde geen aangifte doen. Zijn 24-jarige broer – en medebewoner – is vandaag als verdachte aangehouden.

Melding
Rond 20.30 uur ontving onze meldkamer op maandag 25 april een melding van een mogelijk steekincident aan de Schoonhoeve in Eindhoven. Daarbij raakte de bewoner van een woning aan de Schoonhoeve mogelijk gewond. In eerste instantie was veel onduidelijk over de exacte toedracht

Onderzoek
Politieagenten die bezig waren met het onderzoeken van deze melding stelden later op de avond vast dat de 30-jarige bewoner lichtgewond was geraakt aan arm,  vermoedelijk als gevolg van een steekincident. Hij wilde echter geen aangifte doen en heeft – voorafgaande aan ons contact met hem – zelf medische behandeling gezocht.

Aanhouding
Tijdens ons vervolgonderzoek kwam de 24-jarige broer – en medebewoner van het slachtoffer – als verdachte in beeld. Hij is vandaag op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident aangehouden in een woning aan ’t Hofke in Eindhoven. Hij wordt verhoord over zijn rol en aandeel in deze zaak.

De aanleiding en omstandigheden van het steekincident zijn nog niet duidelijk, maar vermoedelijk ging een relationeel conflict tussen de twee broers vooraf aan het steekincident.