Man aangehouden in bezit van drugs

Man aangehouden in bezit van drugs

Geplaatst op 23 april 2022, om 10:24 uur

Hoorn – De politie zag afgelopen nacht twee mannen in een personenauto op een parkeerplaats aan de Ekster zitten. Een van hen zat een joint te draaien en de ander werd herkend van een aanhouding twee weken terug voor drugshandel. Reden om de auto te doorzoeken. Onder de achterbank werden pakketjes met vermoedelijk drugs aangetroffen, zowel gripzakjes wiet en hash, alsmede vier envelopjes met vermoedelijk cocaïne.

De eigenaar van de auto, die verklaarde verantwoordelijk te zijn voor de aanwezigheid van de drugs, is  aangehouden. Bij fouillering aan her bureau kwamen nog eens 54 pillen vermoedelijk XTC, gripzakjes softdrugs en een viertal ponypacks vermoedelijk cocaïne tevoorschijn. Alle drugs zijn inbeslaggenomen en worden nader onderzocht. De verdachte, een 21-jarige man uit Blokker, is ingesloten.

2022078619