Getuige herkent jonge inbrekers

Getuige herkent jonge inbrekers

Geplaatst op 23 april 2022, om 10:22 uur

Goes – Naar aanleiding van een getuigenoproep na een inbraak in een school, meldde zich een getuige bij de politie die de drie jonge daders meende te herkennen. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat deze kinderen, waarvan de oudste 11 jaar is, inderdaad verantwoordelijk zijn voor de inbraak.

Het drietal was zondagmiddag 17 april in op inbrekerspad. Daarbij werden uit een school aan de Merellaan in Goes en uit de naastgelegen kinderopvang goederen gestolen.

Op camerabeelden van de school waren de drie jonge kinderen rond 16.50 uur te zien. Na een getuigenoproep van de politie konden de kinderen worden achterhaal. De politie heeft een zorgmelding opgemaakt zodat gepaste maatregelen kunnen worden genomen. Gezien de leeftijd van de jonge dadertjes worden er over het onderzoek verder geen mededelingen gedaan.