Aanhouding na mishandeling

Aanhouding na mishandeling

Geplaatst op 23 april 2022, om 08:22 uur

Lith – Een 49-jarige man staat te tanken bij een tankstation in Lith als hij vanuit het niets geslagen wordt door een passant. Die passant heeft ook nog een hond bij zich, die hij ophitst tegen het slachtoffer.

Als agenten bij het slachtoffer aankomen, zien ze dat hij enkele verwondingen heeft die later in het ziekenhuis behandeld worden. Aan de hand van het signalement zien agenten in de omgeving van het incident de verdachte met zijn hond lopen. De verdachte, een 33-jarige man uit Oss, wordt aangehouden en zijn hond in beslag genomen. Ook hij heeft verwondingen die in het ziekenhuis behandeld worden. De Officier van Justitie zal een besluit nemen over wat er met de hond en de verdachte moet gebeuren.