Aanhouding in onderzoek naar overlijden Peter Langenberg

Aanhouding in onderzoek naar overlijden Peter Langenberg

Geplaatst op 22 april 2022, om 19:13 uur

Egmond aan Zee – In het onderzoek naar het overlijden van de 56-jarige Peter Langenberg uit Alkmaar, heeft de recherche een 29-jarige man uit Egmond aan Zee aangehouden.

De verdachte werd vanavond in Egmond aan Zee aangehouden. De betrokkenheid van de 29-jarige Egmonder bij de dood van het 56-jarige slachtoffer wordt verder onderzocht. De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex en zit in volledige beperkingen. Daarom wordt op dit moment geen verdere inhoudelijke informatie verstrekt.

Nadat op zondagmiddag 17 april 2022 de overleden man werd aangetroffen in de duinen nabij het strand van Egmond aan Zee, werd door een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie een onderzoek ingesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

2022074647