Man aangehouden voor mishandeling

Man aangehouden voor mishandeling

Geplaatst op 21 april 2022, om 12:11 uur

Goes – Naar aanleiding van een mishandeling op 6 januari 2022 is er gisterenmiddag, woensdag 20 april 2022, een verdachte aangehouden.

Op 6 januari vond een mishandeling plaats waarbij een slachtoffer gewond is geraakt door de verdachte. Aanleiding was vermoedelijk een conflict tussen de kinderen van beide partijen. Het 45-jarige slachtoffer ging verhaal halen op de J.P. Coenstraat en trof daar de 40-jarige verdachte. De verdachte mishandelde het slachtoffer, die zich moest laten behandelen in het ziekenhuis.

Naar aanleiding van het afgegeven signalement door het slachtoffer en getuigen is de verdachte woensdag rond 16.30 uur aangehouden. Hij heeft zich gemeld op het bureau en is meegenomen naar een politiecel voor verhoor en verder onderzoek.