Woningoverval

Woningoverval

Geplaatst op 20 april 2022, om 10:31 uur

Almere – Op dinsdagavond 19 april vond op de Kimwierde een poging tot woningoverval plaats. De politie doet onderzoek en verzoekt om beeldmateriaal en getuigen.

Rond 21.25 uur werd er bij de woning aangebeld. Toen de bewoonster de deur opende werd zij direct geconfronteerd met een gewapende verdachte die haar bedreigde. Het lukte de verdachte niet om de woning te betreden want een huisgenoot schoot te hulp. De verdachte sloeg hierna op de vlucht.

De politie stelde een buurt- en forensisch onderzoek in en zet het onderzoek naar de verdachte voort.

Iets gezien ?
De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n). Verder sluit de recherche niet uit dat er getuigen zijn die de vluchtende verdachten gefilmd hebben of dat de verdachte op bewakingsbeelden staan. Dit beeldmateriaal of andere camerabeelden wil de recherche graag hebben. U kunt de filmpjes zelf downloaden via uploaden filmpjes

Mocht u over andere relevante informatie beschikken dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op politie.nl  Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via telefoon 0800-7000 en/of via Meld Misdaad Anoniem