Man beroofd van elektrische step

Man beroofd van elektrische step

Geplaatst op 20 april 2022, om 10:06 uur

Zwaag – Dinsdagavond 19 april rond 23.45 uur heeft een beroving plaatsgevonden op het Keern in Zwaag. Een 28-jarige man werd door vier verdachten van zijn Segway, een elektrische step, getrapt en deze werd hem afhandig gemaakt. De man heeft aangifte gedaan.

De bestuurder van de step had eerder een verkeersconflict gehad met meerdere mannen in een lichtkleurige auto, mogelijk een Peugeot 107, in de Raadhuisstraat in Wognum. De eigenaar van de Segway heeft hen wat toegeroepen. De bestuurder van de auto probeerde vervolgens de bestuurder van de Segway klem te rijden maar hij reed er omheen. Even later, voor de fietstunnel van het Keern werd de man van zijn step getrapt. In het gevecht wat daarna ontstond heeft de man een van zijn belagers in het gezicht geslagen. Daarna is zijn grijskleurige Segway meegenomen door dezelfde personen. Er zouden vier personen bij betrokken zijn.

 

Getuigen gezocht

Mocht u weten wie bij deze beroving betrokken zijn dan komt de politie graag met u in contact. Ook hoort de politie graag van u als iemand opeens in het bezit is gekomen van een grijze Segwaystep of als u iemand ziet met onverklaarbaar letsel in het gezicht. U kunt zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Mocht u beschikken over beelden dan kunt u ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2022076211.