Oudere vrouw beroofd in woning

Oudere vrouw beroofd in woning

Geplaatst op 19 april 2022, om 15:08 uur

Tilburg – Een vrouw is maandagavond 18 april 2022 overvallen in haar eigen woning. De verdachte drong de woning binnen en bedreigde haar.

Maandagavond ontving de meldkamer rond 20.00 uur een melding van omstanders die meldden dat er een vrouw op het balkon van een woning aan de Hoffmannlaan staat en om politie vraagt omdat er iemand in haar woning is. Als politie ter plaatse is, blijkt dat de persoon al uit de woning is. Uit de verklaring van de vrouw wordt duidelijk dat er rond 19.45 uur aangebeld wordt bij haar voordeur, waarna zij open doet en de dader de woning weet binnen te dringen.

De 86-jarige vrouw weet naar het balkon te lopen en de deur op slot te doen en vanaf het balkon omstanders te alarmeren om de politie te bellen. Als politie ter plaatse komt dan blijkt dat er niemand meer in de woning is. In de directe omgeving is niemand meer aangetroffen.

De vrouw kon een signalement van de verdachte afgeven:

  • Getint uiterlijk
  • 18-22 jaar oud
  • 1.80/1.85m lang
  • Smal postuur
  • Sjaal voor het gezicht en muts op hoofd
  • Zwarte kleding

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben en meer weten over de verdachte. U kunt hiervoor contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.