Mannen mishandeld op straat

Mannen mishandeld op straat

Geplaatst op 19 april 2022, om 15:08 uur

Tilburg – Maandagavond 18 april 2022 zijn twee mannen zwaar mishandeld op de Heuvelring. Hierbij zouden meerdere mannen betrokken zijn. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. We zijn op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben of camerabeelden hebben.

Rond 19.30 uur ontving de meldkamer een melding van een vechtpartij op de Heuvelring. Enkele ogenblikken later zijn de eerste agenten al ter plaatse en treffen zij twee gewonde mannen aan. Agenten verlenen eerste hulp, maar worden hierbij gehinderd door omstanders. Zelfs zo erg dat een 30-jarige omstander later is aangehouden voor het verstoren van openbare orde. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De recherche doet onderzoek naar wat er precies is voorgevallen met de twee mannen van 26 en 32 jaar uit Tilburg.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben en meer weten over de daders. Ook zijn we op zoek naar camerabeelden van het incident. U kunt hiervoor contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.