Verdachte (39) aangehouden na aantreffen dode man in woning

Verdachte (39) aangehouden na aantreffen dode man in woning

Geplaatst op 18 april 2022, om 21:50 uur

Den Haag – In een woning aan de Minckelersstraat is zondagavond 17 april een 44-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats dood aangetroffen. Het gaat vermoedelijk om een misdrijf. Op dezelfde avond is een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats als verdachte aangehouden.

Op zondagavond 17 april kwam rond 20.50 uur een melding binnen dat in een woning een overleden man was gevonden. Toen agenten in de woning arriveerden, troffen zij het 44-jarige slachtoffer aan. Hulp mocht helaas niet meer baten. Gezien de verdachte omstandigheden is er direct een plaats delict gemaakt en in de woning uitgebreid sporenonderzoek verricht. Een Team Grootschalige Opsporing doet onder leiding van een officier van justitie onderzoek naar het overlijden van de man.

Aanhouding verdachte
Kort na het aantreffen van de overleden man is er een 39-jarige man aangehouden als verdachte. Hij zal waarschijnlijk donderdag 21 april voorgeleid worden aan de rechter-commissaris.

Weet u meer?
Naast het onderzoek in de woning is de politie bezig met een buurtonderzoek en worden er getuigen gehoord. Het rechercheteam wil graag iedereen spreken die mogelijk informatie heeft over de overleden man. Deze informatie kan worden gedeeld via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.