Vrouw neergestoken in Vlaardingen, politie zoekt getuigen en camerabeelden

Vrouw neergestoken in Vlaardingen, politie zoekt getuigen en camerabeelden

Geplaatst op 17 april 2022, om 09:58 uur

Vlaardingen – In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 april is een 21-jarige vrouw uit Vlaardingen neergestoken. Zij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het onderzoek van de politie is volop bezig.

Het was rond middernacht toen de politie een melding binnen kreeg dat er op de Werf van Pronk in Vlaardingen een vrouw gewond was geraakt door een steekpartij. Het 21-jarige slachtoffer is direct naar het ziekenhuis vervoerd om behandeld te worden aan haar verwondingen. Op dit moment verblijft zij daar nog.

Fiets 

Agenten zijn gisteravond gestart met het onderzoek en dat zal vandaag verder gaan. Er wordt buurtonderzoek gedaan en met getuigen gesproken. Het onderzoeksteam ontvangt ook graag camerabeelden van gisteravond. Het slachtoffer vertrok op de fiets bij de hockeyclub in Schiedam en is vervolgens de Kethelweg afgereden, richting de Emaus warna zij de Kortedijk op is gegaan. Op de kruising met de Werf van Pronk heeft de steekpartij vervolgens plaatsgevonden. Mensen die langs deze route wonen en een videodeur hebben, of hun auto met dashcam daar hadden staan toen zij werd neergestoken, kunnen het onderzoek verder helpen door deze beelden met het team te delen. 

U kunt uw informatie delen door te bellen met het team, of het tipformulier in te vullen.