Twee personen overleden na ernstig verkeersongeval bij Havelte

Twee personen overleden na ernstig verkeersongeval bij Havelte

Geplaatst op 17 april 2022, om 08:37 uur

Havelte – Bij een ernstig verkeersongeval op de Osseweidenweg nabij Havelte zijn zondagochtend twee personen om het leven gekomen. Twee andere personen raakten ernstig gewond. Een vijfde persoon raakte lichtgewond.

De vijf personen zaten allemaal in een voertuig dat door nog onbekende oorzaak van de weg is geraakt. De hulpdiensten rukten massaal uit. Een deel van de inzittenden was bekneld geraakt. Onder andere de brandweer en het MMT kwamen ter plaatse.

Voor twee slachtoffers mocht hulp helaas niet meer baten. Een 21-jarige man uit de gemeente Westervelde en 16-jarige jonge vrouw uit de gemeente De Wolden zijn ter plaatse aan hun verwondingen overleden.

De bestuurder van het voertuig, een 19-jarige man uit de gemeente Westerveld, raakte zwaar gewond. Ook een 18-jarige man uit de gemeente Westerveld raakte zwaargewond. Een andere 16-jarige jonge vrouw uit de gemeente De Wolden raakte gewond. De drie gewonden zijn allemaal overgebracht naar het ziekenhuis.

De Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is hiervoor afgesloten.